Vajon melyik a legsokoldalúbb gyári állás?

A végzettség és tapasztalat nélkül is végezhető munkák száma hazánkban is egyre nő. Az ipari szektor évről évre bővül, hála a külföldi nagyvállalatok, illetve a hazai cégek bővülésének és terjeszkedésének. Ezek az új munkahelyek rengeteg új lehetőséget kínálnak a 21. századnak megfelelő színvonalon.

A gyári állások között országszerte lehet válogatni. Az állsportálok tele vannak azonnal betölthető, jó fizetést kínáló vidéki és fővárosi hirdetésekkel. Közülük is az egyik leggyakoribb az operátor pozíció.

Az operátor állások minden munkahelyen mást takarnak. Ide sorolhatók a szalag mellett végzett, gyártósori munkák, a gépkezelői feladatok, de egyes helyeken a call centerben dolgozókat is így hívják. Az ’operator’ angol kifejezés eredetileg kezelőt jelent, szűkebb értelemben legtöbbször az elektronikai ipar és az autóipar összeszerelői munkafeladatait értjük alatta. A pozícióra általánosságban jellemző a versenyképes fizetés, az előlépési lehetőségek és az értékes kapcsolati tőke kialakításának lehetősége.

ClubCentral