Újabb sikeres turisztikai beruházás Pécs környékén

A turizmus hazánk egyik húzóágazata. A szektor több százezer főt foglalkoztat, és a nemzeti össztermék mintegy 10 százalékát állítja elő. Éppen ezért nem meglepő, ha folyamatosan hallunk híreket kisebb-nagyobb beruházásokról a szektorban.

Az elmúlt évek egyik ilyen sikeres fejlesztése Pécs környékén a Zsályaliget Hotel és Élménypark projekt. Zsuffa Ákos a projekt átadóján hangsúlyozta, hogy a fejlesztéssel olyan komplex turisztikai fejlesztés jött létre, amely a felnőttek és gyerekek számára is tartalmas kikapcsolódást kínál. A turisztikai szakember a családok mellett az üzleti célú utazásokra is gondolt, így a projektben helyet kapott egy negyven fős konferenciaterem is.

Zsuffa Ákos turizmus szakértő a turizmus mellett a felnőttképzésben, kékgalléros munkaerő mérésével foglalkozó vállalkozásokban is érdekelt. A jogász végzettségű szakember a turisztikai projektjén keresztül 20 főt foglalkoztat, és sikeres projektjével hozzájárul a Pécs környéki térség turisztikai vonzerejének javításához is.

ClubCentral