Távoli elérés biztonságosan, a Windows Virtual Desktop alkalmazással

A távolról dolgozó munkatársaknak kínál nagyon előnyös megoldást a Microsoft a Windows Virtual Desktop alkalmazással, amellyel az asztali virtualizációt tudjuk megoldani hatékony, eredményes és biztonságos megközelítéssel.

A Virtual Desktop több felhasználó számára is lehetővé teszi, hogy ugyanazt az asztali virtuális gépet használják egyszerre. A Virtual Desktop tehát egy költséghatékony felhős megoldás, mellyel ugyanazt az élményt tudjuk biztosítani a felhasználó számára, mint amikor a saját gépébe jelentkezik be.

A biztonság kérdése távoli elérés esetén kulcsfontosságú, és szerencsére a Virtual Desktop ebben sem okoz majd csalódást, hiszen ugyanazt a biztonsági szintet kínálja, mint az Azure. Általában véve is sok szempontból biztonságosabb, ha a vállalat adatait távoli szerveren tárolják, mert így kiküszöbölhető a számítógépes hardverek ellopásának, elvesztésének vagy megsemmisülésének kockázata. Ezen felül pedig az engedélyek is könnyen megváltoztathatók, hogy ki férjen hozzá az adatokhoz.

ClubCentral