Szövegszerkesztés – az mi fán terem?

Manapság szinte minden hivatalos levelezés már elektronikus formában zajlik, ezért elengedhetetlen a szövegszerkesztők használata. Akkor sem kell csüggedni azonban, ha még nem ért hozzá a kedve olvasó, mert könnyen megtanulható az alapoktól.

A lényeg, hogy rendelkezzünk egy számítógéppel, vagy akár egy okos eszközzel, amivel internetre tudunk csatlakozni. Elérhetőek ugyanis olyan programok, amiket nem kell letölteni és megvásárolni a licenszét azért, hogy használjuk. Ilyen egyszerű online szövegszerkesztő Google programok között elérhető, és a legfontosabb alap funkciókat használhatjuk a segítségével. 

Ha tehát egy hivatalos levelet, önéletrajzot, vagy más dokumentumot szeretnénk létrehozni, egy Google regisztráció után használhatjuk is a Google Dokumentumok szövegszerkesztőjét. Ez elérhető az alábbi linken: https://docs.google.com/document/d/1_3oAygb1j7ZRBGNMPBTjC209kLJOAKwpklUGhNr7ZQ0/edit Fontos, hogy munkánkat pontos dokumentum névvel elmentsük, hogy később megtalálható és beazonosítható legyen.

ClubCentral