Nekem ez bevált a HR problémákra

Friss diplomásként a karrierem elején könnyen találtam munkát. Ebben segített, hogy regisztráltam egy HR tanácsadó céghez, akik nagyon hamar megkerestek egy jó álláslehetőséggel, ahol az idegennyelv-tudásomat is kamatoztathattam. Nagyban megkönnyítette a helyzetemet, hogy nem nekem kellett a záróvizsgákra felkészülés közben még munkahely után kutatnom.

Most pedig egy közepes cégnél dolgozva fontos előny, hogy támaszkodhatunk olyan HR tanácsadó alvállalkozókra, akik segítenek megkeresni a megfelelő munkaerőt, amikor felmondás, szülési szabadság vagy más ok miatt megüresedik egy pozíció nálunk. Még abban is tudnak segíteni, ha csak átmeneti jelleggel van szükségünk segítségre, és nem is feltétlenül kell alkalmaznunk ilyenkor a dolgozót, csak kölcsönözni. Létszámstop van ugyanis nálunk egy ideje, ezért nehéz lenne megoldani máshogy az átmeneti munkaerőhiányt.

Álláskereső ismerőseimnek is ajánlom, mert több kritériumot megadva segítenek megtalálni a hozzájuk passzoló új pozíciót, előzetes interjún felmérve az igényeket, így csak olyan állásokra közvetítenek, amik valóban megfelelnek.

ClubCentral