Miért hasznos a távmunka tanácsadás?

A pandémia az elmúlt 2 évben igencsak felforgatta a munka világát, már ami a munkavégzés formáját illeti. Hiszen egyre többen váltanak irodai munkavégzésről távmunkára. Ez a foglalkoztatási forma azonban jogi kérdéseket is felvet, ezért a bevezetés előtt érdemes szakértőkkel átbeszélni a részleteket, hogy minden szabálynak megfeleljünk.

A 20 éve alakult Learning Innovation távmunka tanácsadás szolgáltatása éppen ebben nyújt hasznos segítséget a partnereinek. Nem csak a hatályos szabályozásoknak való megfelelést, hanem a vállalkozás munkaköreinek rugalmas foglalkoztatási formákba történő átalakításában is segítenek, figyelembe véve az adott munkakörök és munkafolyamatok sajátosságait, hogy a távmunka hosszú távon is sikeres legyen és ne szenvedjen kárt a szervezet azért, mert a dolgozók nem járnak be az irodába, hanem otthonról dolgoznak.

A Learning Innovation segít továbbá a HR fejlesztésben valamint a HR politika kialakításában, és kifejezetten a munkavállalók és vezetők számára kialakított képzésekkel is támogatja a távmunkára történő sikeres átállást. 

ClubCentral