Miért érdemes megtanulni a Google alkalmazások kezelését?

Ma már egyre több cég használja a Google alkalmazásait, így új munkavállalóként jó pont, ha nem azzal kell kezdeni, hogy ezeket megtanuljuk miközben mások már esetleg rutinszerűen, naponta használják őket. Leggyakrabban a Google táblázat, Google dokumentum, Meet, Google Drive és a naptár funkciókat szokták használni. Mindegyik megkönnyíti az irodai munkát, és egyáltalán nem nehéz megtanulni a kezelésüket. A Google Naptár kezelése azért is hasznos, mert egyre több cég ezt az alkalmazást használja, amiben minden munkatárs láthatja a rá vonatkozó megbeszéléseket, teendőket. 

A Jobtain Magyarország egyik meghatározó munkaerő-kölcsönző cégeként fontosnak tartja, hogy ne csak az új állás megszerzésében nyújtson hatékony segítséget, hanem hasznos tippekkel, ötletekkel, tanácsokkal is segítse az álláskeresőket. Ezért indították el Blog oldalukat, ahol sokféle hasznos információt osztanak meg.

Pályakezdők vagy fizikai munkavállalók számára kifejezetten hasznosak ezek az információk, de akár diplomások számára is újdonság lehet egy-egy tudnivaló, így érdemes álláskeresés közben elolvasni a bejegyzéseiket.

ClubCentral