Miért érdemes használni a Microsoft Azure-t?

Demystifying Azure címmel tartott nemrégiben webinárt a Kvazar.cloud felhőszolgáltató. Az előadáson nem csak a szolgáltatás iránt érdeklődők, hanem a rutinos felhasználók is hasznos információkat kapnak arról, hogy melyek az Azure előnyei.

Az Azure tulajdonképpen egy interneten futó operációs rendszer hasonló jellemzőkkel, mint egy modern közmű szolgáltatás, így csak a tényleges használat után kell fizetni a szolgáltatásért. Az előadáson kitérnek arra is, hogy milyen szolgáltatások építhetőek a felhőszolgáltatásra. Az előadás e mellett azoknak a felhasználóknak is hasznos, akik már rutinosak az Azure használatában, ugyanis részletesebb tudnivalókat is meghallgathatunk a költség- és profit-optimalizálásról is.

A Microsoft megoldása tartalmazza mindazt, amit egy jó cloud szolgáltatónak kell. Igény szerint önkiszolgáló használatot tesz lehetővé, online is elérhető, nagy mennyiségű felhalmozott erőforrással rendelkezik, gyorsan és rugalmasan skálázható valamint tervezhetőek, illetve követhetőek a költségek.

ClubCentral