Kik lakják a dolgozói apartmanokat?

A magyar munkaerő piac nagy kihívások előtt áll. Előrejelzések szerint ugyanis a már napjainkban is jelentős munkaerőhiány fokozódni fog. Ezt a problémát pedig már csak távolról jött vagy külföldi munkavállalók bevonásával lehet majd orvosolni.

A helyzet a munkavállalók részéről előnnyel jár, hiszen válogathatnak a jobbnál jobb ajánlatok közül. Munkáltatói oldalról viszont fejtörést okozhat, hogyan szerezzék és tartsák meg a jó dolgozókat. Azok a cégek, akik extra juttatásokat és kimagasló munkakörülményeket kínálnak egyértelmű versenyelőnnyel indulnak. Emellett pont a távolról érkező dolgozók kiszolgálása érdekében muszáj foglalkozniuk a szállásoltatás kérdésével.

De vajon milyen egy mai, modern szállás munkásoknak? Magyarországra is begyűrűzött a trend, miszerint a munkások dolgozói apartmanokban pihenhetik ki magukat. A zsúfolt, kényelmetlen szállások ideje lejárt. A tiszta, kis férőhelyes, személyes teret biztosító apartmanok színvonalas és korszerű szállást biztosítanak átmeneti lakóik részére.

ClubCentral