Jól alszunk éjjel?

Statisztikák szerint majdnem minden második ember alvászavarral küzd, ami egy óriási szám, és súlyos népegészségügyi problémák forrása is egyben. Ugyanis a kialvatlanságnak számos káros következménye lehet, többféle betegség kialakulásában is szerepet játszhat, hiszen ha nem tudjuk rendesen kipihenni magunkat, akkor szervezetünk védekezőképessége sem tud megfelelően működni, valamint számos egyéb hormonális és idegrendszeri probléma okozója is lehet.

Éppen ezért nem szabad félvállról venni az alvászavart, hanem meg kell próbálni megoldást találni rá. Vannak, akik a CBD olajat alvászavar esetén alkalmazzák, és pozitív tapasztalatokról számolnak be. Az olajat kenderből vonják ki, amelynek sokféle élettani hatása van, nőknek és férfiaknak egyaránt segíthet bizonyos tünetek enyhítésében. 

A táplálékkiegészítőt többféle gyártótól is beszerezhetjük, de érdemes figyelni, hogy rendelkezzen a gyártó EU minősítéssel, valamint vegyszermentes gazdálkodásból származó növényeket dolgozzon fel, amely a nehézfémektől is mentes. Az ilyen olajok minőségével biztosan nem lesz kifogásunk.

ClubCentral