Jóból is megárt a sok, nemhogy stresszből!

Egy ember agya naponta több ezer döntést hoz meg, ezek többségét rutinból vagy tudat alatt. Egy stresszes munkahely, magánéleti gondok vagy akár a világ mindenkire hatással lévő problémái (elég csak egy világjárványra gondolni) olyan megterhelő súlyt helyez a vállunkra, amit nem mindenki tud önmaga kezelni.

Nem kell a végletekig tűrni és őrlődni, sosem késő felkeresni egy szakembert és felismerni, hogy a gondok, amiket cipelünk nem csak magunkra, hanem valószínűleg a szűkebb-tágabb környezetünkre is hatással van.

A stresszkezelés pszichológus segítségével történő megoldása során praktikus tanácsokat és módszereket sajátíthatunk el mindennapjaink megkönnyítése érdekében. Egyenként nem tűnik tragikus problémának, ha például gorombán beszél velünk a pénztáros, a főnökünknek a kiabálás a hobbija, családi veszekedések teszik tönkre az összejöveteleket vagy a gyerekünknek teljesítési gondjai vannak az iskolában, de ezek együttesen okozhatnak olyan állandó stresszszintet, amely feloldására egy pszichológus felkeresése lehet a legjobb megoldás

ClubCentral