Ilyen karrier vár az SAP-nál

Az SAP a világ vezető integrált vállalatirányítási rendszere. Integrált vállalatirányítási rendszer alatt egy adott vállalat minden vállalati folyamatát lefedő programcsomagot értünk.

Az SAP ágazatspecifikus megoldásait több mint 120 országban, hozzávetőleg 32 000 vállalat használja, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok egyaránt. Az SAP csapatnak számos iparágban vannak ügyfelei, ezek között a projektek között vannak bevezetési / greenfield projektek, vannak rollout projektek és vannak upgrade projektek. A budapesti csapat közel 30 főből áll, köztük vannak funkcionális tanácsadók, fejlesztők és bázisos kollégák. Tervezzük a jövőben a csapat fejlesztését junior-, illetve mid-senior kollégák felvételével.

Az elmúlt évek során egy erős, nagy tudású senior csapat alakult ki. Nekik köszönhetően egy erős mentoring rendszert dolgoztunk ki a junior kollégák támogatására, így mindenki számára érdemes lehet csatlakozni, aki hasonló célokat gondol magáénak, ehhez pedig nem is kell mást tenni, mint a karrier SAP oldalt felkeresni. 

ClubCentral