Így kerülhet fel egy kistelepülés a turisták térképére

Hazánkban nagyon sok érdekes hely található, ami felfedezésre vár. Ha nem szeretnénk a nagy zsúfoltságban tölteni a szabadságunkat, bőven van olyan hely, ahová érdemes lehet ellátogatni a közkedvelt hazai úticélok helyett.

Az egyik ilyen gyöngyszem, amit még kevesen ismernek, a Pécs melletti Pogány, ahol az elmúlt években egy korszerű szálloda, konferenciaterem és egy óriási élménypark is épült, hogy idecsalogassa a pihenni és élményeket gyűjteni vágyó családokat. Az élménypark a környék legnagyobb ilyen attrakciója, amely országos szinten is említésre méltó.

A pogány turizmus projekt egy olyan nagyszabású beruházás, amely kiemelkedik a környékbeli turisztikai fejlesztések közül. Vitathatatlan, hogy ezzel a beruházással Pogány település is felkerült a turisták térképére, és jelentősen hozzájárul a település vonzerejének növeléséhez is. A látogatók számának növekedéséből pedig a helyi szolgáltatók is profitálhatnak. A beruházás további előnye, hogy munkát biztosít a helyi embereknek, így csökken a munkanélküliség is.

ClubCentral