Hosszútávú siker a munkaerő kölcsönzésben

A Jobtain HR Szolgáltató Kft. hazánk egyik legnagyobb munkaerő kölcsönző vállalata. A munkaerő közvetítéssel szemben ilyenkor a dolgozók nem az adott munkahellyel, hanem a köztes céggel szerződnek.

A kölcsönzést végző cég költséghatékony megoldást kínál a munkaadók HR teendőire nézve, emellett a munkavállalók maximális kiszolgálását is biztosítja a munkákkal kapcsolatosan felmerülő bármilyen szerződéskötési, bérezési, adminisztrációs területen. Igény szerint még a szállásoltatásban is támogatást nyújtanak.

A Jobtain közel 20 éves fennállása alatt rengeteg változás és válság nehezítette a működésüket. Az áldozatos munkának köszönhetően viszont ezeken rendre eredményesen túljutottak. Az empatikus és emberközpontú hozzáállás alap értékrendjüknek számít. Segítőkész kollégáik bármilyen fajta krízis esetén extra figyelemmel és türelemmel állnak az ügyek megoldáshoz. Ügyfeleik visszajelzései között számos sikersztorit és beszámolót olvashatunk, melyek a szakértő csapat odaadó munkáját dicsérik.

ClubCentral