Hol találunk ma versenyképes IT képzéseket?

A mai munkaerőpiacon nagyon keresett az informatikai tudás, hiszen erre szinte minden cégnél szükség van, minimum felhasználói szinten. Éppen ezért az IT képzéseken belül az irodai alkalmazások azok, amikre leginkább szükség van.

A Learning Innovation a hazai képzési piac egyik meghatározó szereplője, amelynek képzési kínálatában természetesen IT képzések is szerepelnek. Ezen képzések során naprakész tudást szerezhetnek a hallgatók az irodai alkalmazások, az adatbányászat – big data, vagy éppen az IT biztonság területén. Az irodai alkalmazásokról szóló képzésben a Word, Excel, Powerpoint alkalmazásokat tanulhatjuk meg alaposan, emellett pedig az adatkezelés, adatbiztonság témáit is érinti a képzés és még a social médiával kapcsolatban is tanulhatunk néhány hasznos dolgot.

A manapság egyre inkább elterjedt home office munkavégzés világában szinte már mindenkinek szüksége van arra, hogy ezeket a programokat, alkalmazásokat tudja kezelni, ezért aki nem érzi magát elég magabiztosnak a használatukkal, érdemes elvégeznie ezt a képzést.

ClubCentral