Herba-Yoni Yoga tanfolyam Budaörsön

A Herba-Yoni jóga tanfolyam 3 × 120 perces gyakorló órákat tartalmaznak, és egy speciális jegyzetet, amellyel elsajátíthatjuk a mozgásrendszer és a gyógynövények alkalmazását.

A jóga tanfolyamok helyszíne Budaörsön, a Mandala Mozgásstúdióban van, és a tanfolyamokat évente 4 alkalommal szervezik. Tekintettel arra, hogy a jóga stúdió termében 7 fő fér el kényelmesen, minden tanfolyam alkalmával 6 fix helyet biztosítanak, ezért a családias hangulat minden alkalommal garantált. A Herba-Yoni Yoga tanfolyam során olyan mozdulatokat és ászanákat lehet megtanulni, amelyek segítenek a női hormonrendszer egyensúlyának megtartásában és kialakításában. Valamint a megfelelő női nemi működéshez szükséges gyógynövények és gyógynövényes készítmények gyakorlati alkalmazását is meg lehet tanulni.

Szarvas Nikolett úgy építette fel a gyakorlatok rendszerét, hogy testi és lelki segítséget is nyújthasson a gyermekre vágyó hölgyeknek. A pontos részleteket a Herbclinic oldalon lehet elolvasni, két héttel a tanfolyamok előtt.

ClubCentral