Ha elkel a támogatás a fejlesztési célok elérésére érdekében

Számos pályázati forrás elérhető a felnőttképzés terén a versenyszféra szereplői és az önkormányzati szektor számára is. Ezeknek a forrásoknak a lehívása szigorú folyamat során lehetséges, meg kell felelni a pályázatban kiírt követelményeknek és a dokumentációt annak megfelelően kell hiánytalanul beadni. 

Egy sikeresen elnyert pályázat érdekében javasolt egy pályázatíró szakértő segítségét igénybe venni, aki támogatást tud adni a szükséges fejlesztési célok megfogalmazásától kezdve a projektgeneráláson és az elérhető források megtalálásán át egészen a pályázat beadásáig.

A pályázat elnyerése után is akad azonban tennivaló, elszámolást és riportokat kell beadni az elnyert pénzösszeg felhasználására vonatkozóan. Ezekben a projekt menedzsment jellegű feladatokban is előnyös, ha segítségünkre van a pályázatíró cég. Ha felnőttképzési, szervezetfejlesztési célokat tűnünk ki vállalkozásunk számára, a Learning Innovation Kft. szakértőihez fordulhatunk ezekben a témákban, több mint 20 éves tapasztalattal dolgoznak ezen a piacon.

ClubCentral