Ha állást keresel, a Jobtain segíthet!

A Jobtain magyar tulajdonú HR szolgáltatást kínáló vállalkozás, amely fő profilja a munkaerő-kölcsönzés. Tevékenységét 20 éve végzi sikeresen, így nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Partnerei nagyvállalatok, amelyek stabil álláslehetőséget kínálnak, ahol nem kell attól tartani, hogy hirtelen megszűnik a munkahely, vagy nem fizetik ki rendesen a munkavállalóikat. 

Ha olyan cégnél érdekel karrier lehetőség, amely alapfokú, középfokú vagy szakmai végzettséget igénylő álláslehetőséget kínál, akkor jó eséllyel megtalálod a Jobtain közreműködésével. A cég empátiával, emberséges hozzáállásával és álláskeresési ötletekkel, tippekkel igyekszik megkülönböztetni magát a hasonló szolgáltatást nyújtó cégektől. 12 irodában várja a munkaerőt kereső vállalatokat és a munkalehetőséget kereső embereket Magyarországon kívül Erdélyben és Kárpátalján.

A Jobtain közreműködésével már több ezer munkavállaló talált állást, illetve több ezer munkahelyet sikerült betölteni munkaerőhiánnyal szembesülő nagyvállalatoknál.

ClubCentral