Csúcsidőszak alatt elhavazódtunk

Cégünknél az év végi értékesítési roham és aztán az éves zárás idején mindig nagyon megnövekszik a munkamennyiség, amit nagyon nehezen tudunk lekövetni a normál állománnyal. Már a túlórákat is kimaxoljuk, és természetesen a kollégák sem túl elégedettek, hogy esténként és hétvégén is dolgozni kell.

Az ilyen csúcsidőszakok jobb kezelésére jutott eszébe a HR igazgatónak, hogy számunkra is megoldás lehet, ha egy munkaerő kölcsönző cég segítségét vesszük igénybe. Megadott kritériumok alapján lehetőség van pár hónapra plusz munkaerőt felvenni, akiknek mi csak a munkaadói leszünk, de a foglalkoztatást valójában a szolgáltató látja el.

Kicsit szkeptikusak voltunk páran, mert a betanítás általában sok időt vesz igénybe, ha egy új alkalmazott van nálunk, de kiderült, hogy olyan tapasztalt kollégákkal is dolgoznak, akik számára nem okoz gondot, hogy a nálunk lévő értékesítési és adminisztratív folyamatokat hamar átlássák. Nagy reményeket fűzök ehhez a megoldáshoz, idén már könnyebb lesz vélhetően az év végi hajrá időszaka mindnyájunknak.

ClubCentral