Csomagoló állást keresel?

A csomagoló állás előnye, hogy könnyű fizikai munkát jelent, vagyis nem túl megerőltető, és a munkafolyamatokat is pontosan szabályozzák a vállalatok. Ezért könnyű megtanulni, és ha már ismered a csomagolási szabványokat, technikákat, gyorsan és rutinosan tudod végezni a munkád. A vezetők figyelnek arra, hogy váltogassák a különböző munkakörökben dolgozókat, így nem fogsz unatkozni, ha már jól megtanultad az adott munkakört, hanem folyamatosan tudsz újat is tanulni.

Ezért például a csomagoló állásra is úgy érdemes tekinteni, mint egy „ugródeszkára”, ahonnan tovább tudsz fejlődni, ha elégedettek a munkáddal. Jelenleg néhány csomagoló állás Kecskemét területén is betöltésre vár, így ha a városban keresel állást, érdemes megpályáznod. Illetve akkor is, ha távolabb laksz, mert céges buszjárat és akár kedvezményes szálláslehetőség is elérhető néhány munkahelyen.

A csomagoló állás mellett gyári operátor, minőségellenőr illetve különféle irodai munkák közül is lehet válogatni a helyi nagyvállalatoknál.

ClubCentral