Aktív erdei pihenés extra élményekkel tarkítva

A tavasz közeledtével egyre többen húznak újra túrabakancsot és vágnak neki ismerős vagy vadonat új terepeknek. A kirándulószezon tulajdonképpen télen-nyáron tart, a legtöbben azonban mégis a melegebb időben szeretnek útra kelni.

Ha bemelegítésnek rövid és könnyen járható utakat keresünk a főváros közelében, szerencsére több lehetőség is akad. A Budai-hegység mellett a Visegrádi-hegység is kedvelt kiránduló terep. Az itt található Dobogókő pedig önmagában is nagy népszerűségnek örvend.

A Dunakanyarra nyíló csodás kilátás és a harapnivalóan friss levegő mellett Dobogókő számos híres turistaút kiinduló vagy áthaladóhelye. A környék egyedi atmoszférája ihlette meg a Kincsszállás megálmodóit. A két jurtával is rendelkező dézsás vendégház minden megfáradt vándor vagy élményekre szomjazó utazó kedvenc pihenőhelye lehet. A kinti sütögető alkalmatosságok és a meleg vizes dézsafürdő remek kikapcsolódást nyújthat a kellemesen elfáradt kirándulóknak, avagy remek színtér egy hétvégi családi kiruccanáshoz.

ClubCentral