Ahány igény, annyi fajta redőny

Vannak, akik nem szeretik, ha a lámpavilágítás miatt este belátnak az otthonukba vagy kizárólag teljes sötétben tudnak csak aludni. Esetleg nappali vetítésnél, filmnézésnél van igény sötétítésre. A függöny ezekre a problémákra csak részlegesen nyújt megoldást.

A redőny a mai modern otthonok profi kiegészítője. A fenti példák mellett az ablakok külső árnyékolása nagyon hatékonyan befolyásolja a belső terek megfelelő hőháztartását, így energiát is spórolunk velük.

A külön fajta látszó tokos redőnyök választéka hatalmas. A legnépszerűbb és legkedvezőbb árfekvésű típus a standard műanyag redőny. Általában fehér színű, bármikor bármilyen ablakra felszerelhető. Rovarhálóval kombinált változata már eggyel több igényt elégít ki az üvegszálas, függőlegesen mozgatható szúnyoghálónak köszönhetően. Ugyanezen termékek elérhetőek alumíniumból is. Akiknek pedig az esztétikum különösen fontos, vakoló éllel ellátott redőnyök is léteznek, melyek a vakolható tok révén a ház homlokzatába színben is bele simulnak.

ClubCentral