A tőkehiány a hazai vállalkozások egyik legnagyobb problémája

A KKV-k vezetői nagyon gyakran említik meg, hogy a tőkehiány az egyik olyan tényező, ami gátolja a cégüket a fejlődésben. 

Ebben nyújthatnak segítséget a pályázatok, amelyek kedvező feltételekkel segítenek forráshoz jutni. Aki képes jól kihasználni ezeket, jelentős piaci előnyhöz juttathatja a cégét egy új gépparkkal, korszerűbb berendezésekkel, vagy éppen energiahatékonysági beruházásokkal. A pályázatokhoz azonban profi szakemberekre van szükség. A legjobb pályázatíró cégek naprakészek az aktuálisan lehívható forrásokkal kapcsolatban, és rutinosak a pályázatok előkészítése terén is. Nem elég ismerni a lehetőségeket, a szakmaiság itt is döntően fontos, hiszen nagy a verseny az elérhető forrásokért, így fontos, hogy professzionálisan előkészített pályázattal induljunk ebben a versenyben.

A Learning Innovation évtizedes tapasztalattal segít eligazodni a pályázatok útvesztőjében, és professzionális projekt menedzsment szolgáltatással a pályázati projekt koordinációban is támogatják a cégvezetőket.

ClubCentral