A hazai településfejlesztés meghatározó szakmai szervezete

A hazai településfejlesztés sikertörténete a 2010-es években kezdődött, amikor soha korábban nem tapasztalt mértékben álltak rendelkezésre az európai uniós források. Ebben a pénzügyi ciklusban olyan forrásbőség állt rendelkezésre, amelynek köszönhetően az elmúlt évszázad legnagyobb szabású településfejlesztési hulláma valósulhatott meg Magyarországon. Számos sikeres példa mutatja, milyen sokat jelent, ha nem csak a szükséges mennyiségű pénz áll rendelkezésre, hanem az a magas fokú szakmai tőke is, amelynek köszönhetően ezeket a forrásokat hatékonyan tudták felhasználni a települési önkormányzatok.

Több önkormányzat számára is nagy segítséget jelentett a Városfejlesztés Zrt. munkatársainak szakmai tapasztalata. A szervezet egyik fő tevékenysége a területfejlesztés tanácsadás, amelynek keretében olyan jó gyakorlatokat tudtak átadni az önkormányzatok számára, amely megalapozta a sikeres fejlesztési projekteket.

A Városfejlesztés Zrt. számos sikeres referenciával rendelkezik hazánkban, több nagy településfejlesztési projektben is részt vettek a cég szakértői.

ClubCentral